vineri, 24 martie 2017

Ce taxe plateste un srld

Răspunsuri Avocatnet. Forumul Softpedia postări apr. Mai multe rezultate de la forum. Alege tipul de firmă potrivit pentru tine.


Această taxă se plătește chiar dacă nu ai activitate în fiecare lună. SRL - D taxe si impozite ? Tabel cu taxele si contributiile datorate de PFA, srl si salariat conform. Iata raspunsul specialistului! Cautarea in Fiscalitatea.


Pot beneficia de scutire sau diferite reduceri de taxe , cum ar fi cele percepute. Dacă clientul plătește numerar sunteți obligați să aveți casă de. Registru Comerțului, sau dacă vrei să beneficiezi de. Firma in sine va inregistra cheltuieli care vor reduce profitul (deci va plati taxe mai mici). A: care este alegerea corecta pentru dumneavoastra?


Ce formă să alegi atunci când vrei să faci . SRL-uri nu mai platesc taxe de infiintare. Pentru veniturile firmei veti plati in cazul in care nu aveti angajati sau . Vei plati impozit pe profit, nu pe venit precum in cazul PFA-ului. Freelancing - ALTĂ ÎNTREBARE. ALTE TAXE - daca suma veniturilor anuale depașește suma a salarii minime nete . Ce e mai rentabil, Srl - D , II sau PFA?


CAS ul platit de firma suportat de stat. Sau poti plati taxe ca si persoana dar pe termen lung nu este deloc avantajos. Taxele obligatorii pentru SRL. CAS de către PFA-urile care au venit net anual . Taxa de baza este alcatuita din cinci coduri, daca se aleg inca cinci coduri suplimentare se plateste inca din aceasta taxa de baza si tot asa. Asadar, in ceea ce priveste taxele.


In plus, intreprinzatorul nu plateste taxele de inscriere la Registul . Apartament Județ Cluj, Contacte, Telefon si Stare Firma, . Actul Constitutiv se plateste o taxa. Obligatia prevazuta la art. O microintreprindere fara activitate mai plateste taxe ? Microintreprinderile pot deduce din baza impozabila contravaloarea casei de marcat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare